Get Adobe Flash player

02.jpg04.jpg1.jpg5.jpg7.jpg8.jpg02.jpg04.jpg1.jpg5.jpg7.jpg8.jpg
02.jpg04.jpg91.jpg92.jpgbalitis22.png02.jpg04.jpg91.jpg92.jpgbalitis22.png
Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018 14:12

Οι λαμπτήρες LED άναψαν «πόλεμο» ανακοινώσεων μεταξύ εταιρείας των Σερρών και του Δήμου

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η απάντηση του Δήμου Σερρών στις αιτιάσεις της εταιρείας...

Η προγραμματισμένη αλλαγή όλων των δημοτικών λαμπτήρων φωτισμού στο Δήμο Σερρών, προϋπολογισμού πάνω από 2.945.000 ευρώ, έγειρε το ενδιαφέρον τοπικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στα ηλεκτρολογικά, έχοντας και εργοστάσιο στην ΒΙΠΕ Σερρών.

Η εταιρεία ACA lighting με ανακοίνωσή της, θέτει ενστάσεις ως προς τον τρόπο, αλλά και ως προς το ύψος του ποσού που απαιτηθεί για την αντικατάσταση των δημοτικών λαμπτήρων.

Επειδή η επιστολή (την οποία μας κοινοποίησε ο Δήμος Σερρών) περιέχει χαρακτηρισμούς που μπορεί να χαρακτηριστούν «συκοφαντικοί» (χωρίς αποδείξεις) δεν την δημοσιεύουμε.

Ο Δήμος Σερρών στην απάντησή του (σημείο προς σημείο) θεωρούμε πως καλύπτει την ενημέρωση των δημοτών για το θέμα. (σ.σ. το οποίο θα συζητηθεί και στο αποψινό δημοτικό συμβούλιο)

Απάντηση στο δελτίο τύπου της εταιρείας ACA lighting

Προς ενημέρωση των Σερραίων δημοτών έχουμε να πούμε τα εξής:

Στις 7 Ιουνίου 2018 ο κ. Αποστολίδης, ιδιοκτήτης της εταιρείας ACA Lighting επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Σερρών Πέτρο Αγγελίδη και τον ενημέρωσε ότι τον ενδιαφέρει  το έργο οδοφωτισμού του Δήμου Σερρών ύψους 2.945.000.  ευρώ και θέλει να το πάρει. Ο Δήμαρχος του απάντησε ότι για το συγκεκριμένο έργο θα γίνει διεθνής διαγωνισμός και ότι τεχνικός σύμβουλος του έργου είναι το ΚΑΠΕ( Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας). Ο κ. Αγγελίδης τον διαβεβαίωσε ότι ο διαγωνισμός θα είναι αδιάβλητος και αντικειμενικός  και του είπε ότι θα χαιρόταν αν κάποια σερραϊκή επιχείρηση έπαιρνε το έργο.

Στις 18 Ιουνίου 2018 ο κ. Αποστολίδης επισκέφτηκε ξανά τον κ. Αγγελίδη   και του είπε πάλι ότι ενδιαφέρεται για το έργο. Ο Δήμαρχος του απάντησε ξανά ότι θα γίνει διεθνής διαγωνισμός και δεν είναι στο χέρι του να κάνει κάτι άλλο.

Μετά από αυτή τη συνάντηση η εταιρεία του κ. Αποστολίδη εξέδωσε το παραπάνω δελτίο τύπου για το οποίο ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

Για όσα αναφέρονται σε αυτό έχουμε να πούμε τα εξής:

Δελτίο τύπου Αποστολίδη:

“Όπως πληροφορηθήκαμε τις τελευταίες ημέρες υπάρχει μία κινητικότητα εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής για την αντικατάσταση των φωτιστικών δρόμου παλαιάς τεχνολογίας με αντίστοιχα νέας τεχνολογίας LED, προς εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση κόστους συντήρησης κλπ. …..”

Aπάντηση:

Δεν υπάρχει κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες . Έχει παρέλθει τουλάχιστον 1,5 έτος όταν συζητήθηκε και ελήφθη η αρχική απόφαση υλοποίησης του έργου στην αρχή με ΣΔΙΤ και έπειτα με Δανεισμό από το ΤΠΔ κάτι που είναι γνωστό μέσα από την κάλυψη από τα ΜΜΕ και σε κάθε ενδιαφερόμενο.

 

Δελτίο τύπου Αποστολίδη:

“Αυτή την διαδικασία βέβαια την επικροτούμε διότι είναι στην σωστή κατεύθυνση σύμφωνα με τα νέα δεδομένα της τεχνολογίας προς επίτευξη των ανωτέρω στόχων και μάλιστα θεωρούμε ότι άργησε και έπρεπε ήδη να είχε ξεκινήσει.

O Όμιλος που ιδρύθηκε το 1965 υπό μορφή ατομικής εταιρείας στις Σέρρες και αυτή τη στιγμή το έμψυχο δυναμικό της φτάνει τα 76 άτομα -για τους γνωρίζοντες και μη– παράγει, διαθέτει, εξάγει Φ/Σ δρόμου από το 1995 κατέχοντας έως τα τελευταία χρόνια θέση LEADER στην εγχώρια αγορά και περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα μας www.acalight.gr καθώς και σε διάφορες διαφημιστικές καταχωρήσεις. Ως εκ τούτου έχει πολύ περισσότερο από ένα απλό ενδιαφέρον για το θέμα, το οποίο ενισχύεται και λόγω εντοπιότητας για την επικείμενη δημοπράτηση προμήθειας του Δήμου μας. “….

Aπάντηση:

Η Ελληνική και  Ευρωπαϊκή)Νομοθεσία Δημοσιών Συμβάσεων Ν.4412/2016 δεν αναγνωρίζει κανένα πλεονέκτημα εντοπιότητας, καθώς απαιτεί ισότιμους όρους για όλους τους συμμετέχοντες εντός Ε.Ε.

Δελτίο τύπου Αποστολίδη :

“Επισημάναμε στην Δημοτική αρχή ότι θα πρέπει να διασφαλίσει την διαδικασία με όσο το δυνατόν ανοιχτούς όρους συμμετοχής για να υπάρξει ενδιαφέρον από πολλούς συμμετέχοντες προς ωφέλεια του Δήμου και των συνδημοτών μας. Δυστυχώς διαπιστώσαμε απροθυμία και απροσχημάτιστες αναφορές σε συμβουλευτικούς φορείς οι οποίες μας προβλημάτισαν:”

Απάντηση:

Δεν υπάρχει καμία απροθυμία. Η υλοποίηση του έργου με Δανεισμό από το ΤΠΔ με πόρους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων ( ΕΤΕΠ) απαιτεί βάσει του επίσημου οδηγού χρηματοδότησης την προέγκριση της διακήρυξης και της μελέτης από τον τεχνικό σύμβουλο του ΤΠΔ το Κέντρο ΑνανεώσιμωνΠηγών Ενέργειας που αποτελεί εγνωσμένου κύρους 100% δημόσιο φορέα εποπτευόμενο το αρμόδιο Υπουργείο ΠΕΝ. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζεται η άρτια τεχνική και διαδικαστική υλοποίηση το έργου.

 

Δελτίο τύπου Αποστολίδη:

  • ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΜΥΣΤΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ;

Απάντηση:

Όλα είναι στο φως, δεν υπάρχει καμμιά μυστικιστική στάση του Δημάρχου, άλλωστε προηγήθηκε και ενημέρωση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 17 Ιανουαρίου 2018 και ενημερώθηκαν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και ο σερραϊκός  λαός μετά από εξαντλητική συζήτηση 3 ωρών. Όλα τα στοιχεία είναι στη διάθεση του κάθε πολίτη.

  • Έχει γίνει κάποια έρευνα για τον τύπο των μελλοντικών φωτιστικών που θα χρησιμοποιηθούν από τις αντίστοιχες υπηρεσίες (ως υπόχρεοι γνώσης και άποψης) του Δήμου;

Aπάντηση:

 Οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου έχουν επιβλέψει το σύνολο των υπηρεσιών για την ωρίμανση του έργου ( απογραφή, φωτοτεχνικές μελέτες , ελάχιστες απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές φωτιστικών και χρηματοοικονομική μελέτη) 

Δελτίο τύπου Αποστολίδη

“Υπάρχει η σύμφωνη γνώμη τους για την συνολική αντικατάσταση αυτών και λήψη δανείου;”

Απάντηση

 Η λήψη δανείου ως τρόπος χρηματοδότησης είναι επιλογή ¨του Δημοτικού Συμβουλίου που έχει γίνει ήδη.

Δελτίο τύπου Αποστολίδη:

Σε αναζήτηση περαιτέρω πληροφοριών βρεθήκαμε μπροστά σε άρνηση χορήγησης τέτοιων στοιχείων και συνεχώς μας παρέπεμπαν σε μια απλουστευμένη τέχνο/οικονομική μελέτη, υπέρ του δέοντος μπακάλικη, χωρίς ούτε μια στοιχειώδη φωτοτεχνική μελέτη με την οποία να δικαιολογείται η συγκεκριμένη επιλογή καταναλώσεων των φωτιστικών σωμάτων LED αλλά και χωρίς να υπάρχουν απτά αποτελέσματα ομοιόμορφης κατανομής του φωτισμού, μελέτη για την οποία τα ταμεία του Δήμου χρεώθηκαν με δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Απάντηση:

 Είναι ψευδές ότι υπήρξε άρνηση. Όλα τα στοιχεία του θέματος εισάγονται πρώτα στο δημ. Συμβούλιο και μετά δίδονται σε όποιον πολίτη τα ζητήσει.

Οι υπηρεσίες που έγιναν για την ωρίμανση του έργου αφορούν:

  • Αναλυτική Απογραφή του Συνόλου των Φωτιστικών και αποτύπωση σε σύστημα GIS
  • 21 διαφορετικές φωτοτεχνικές μελέτες για διαφορετικές τυποποιήσεις βάσει του προτύπου ΕΛΟΤ
  • Καθορισμό ελάχιστων τεχνικών απαιτήσεων προτύπου ΕΛΟΤ για ασφάλεια και τήρηση Ευρωπαϊκών Κανονισμών
  • ΧρηματοΟικονομική Μελέτη σύμφωνα με το υπόδειγμα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων και του ΤΠΔ

Τα ανωτέρω παραδοτέα ανατέθηκαν μετά από διαγωνισμό σε εξειδικευμένο μελετητικό γραφείο με τα απαραίτητα προσόντα / πτυχία   πιστοποιήσεις του ΥΠΥΜΕΔΙ

 

Δελτίο τύπου Αποστολίδη:

Εύλογα αναρωτιόμαστε ποιος επιτέλους κινεί τα νήματα αυτής της διαδικασίας και με ποια ιδιότητα; Πιστεύουμε και είμαστε βέβαιοι ότι δεν υπάρχει λόγος να επιβαρυνθούν οι συνδημότες μας με ένα επιπλέον δάνειο γι’ αυτόν τον σκοπό και να δεσμευτούν (χρησιμοποιηθούν) κρατικές επιχορηγήσεις προς τον Δήμο την επόμενη δεκαετία, στερώντας τα ταμεία του από αυτά τα έσοδα και εν συνεχεία επιβαρύνοντας τα Σερραϊκά νοικοκυριά παρά τα όσα ισχυρίζεται ο κ. Δήμαρχος ότι δεν θα αυξηθούν τα δημοτικά τέλη οραματιζόμενος την αποπληρωμή του δανείου σε βάθος χρόνου που ξεπερνά τα δώδεκα έτη. Εύλογα αναρωτιόμαστε λοιπόν, ζώντας στην εποχή των μεγάλων τεχνολογικών και ραγδαίων εξελίξεων, γιατί να δεσμευτεί ο δήμος μας για δώδεκα ή και περισσότερα χρόνια με μια τεχνολογία που στα επόμενα 5-6 χρόνια ίσως να θεωρείται ξεπερασμένη; Ποιος εγγυάται στον δήμο μας ότι ο ανάδοχος οικονομικός φορέας, με τις καθημερινές πολιτικές εξελίξεις, θα συνεχίσει να υφίσταται μέχρι το 2030 για να αναλάβει τις τυχόν ευθύνες του απέναντι στην δημοτική αρχή και τον σερραϊκό λαό;

Aπάντηση

Το δάνειο είναι 10 ετίας  σύμφωνα  με κανόνες ΤΠΔ και όχι 12 ετία.

Η αποπληρωμή του είναι εξασφαλισμένη από τις εξοικονομήσεις και μάλιστα θα υπάρχει και όφελος για τον Δήμο στα ετήσια λειτουργικά έξοδα και ανταποδοτικά τέλη που αναλόγως έκπτωσης του διαγωνισμού μπορεί να ανέλθει σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ/έτος.

Επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά Ο Δήμος Σερρών για την αποπληρωμή του δανείου δεν θα  πληρώσει  ούτε ένα ευρώ, άρα δεν θα επιβαρυνθούν ούτε ένα ευρώ και ο δημότης και εννοείται ότι δεν θα γίνει καμία αύξηση στα τέλη καθαριότητας.

Ο ανάδοχος οικονομικός φορέας θα δεσμευτεί για την ποιότητα των φωτιστικών με ιδιαίτερα υψηλή  εγγυητική  καλής λειτουργίας διάρκειας 10ετίας ύψους 30% της αξίας της σύμβασης, βάσει κανόνων του δανείου ΤΠΔ

 

Δελτίο τύπου Αποστολίδη :

Σε συνέχεια της έρευνάς μας, όπως φαίνεται από τις πληροφορίες που αντλήσαμε από το διαδίκτυο και από όσα αναφέρονται στην πρόχειρη αυτή μελέτη, συγκρίνοντας το ποσό αιτούμενου δανείου και αριθμού των προς αποκατάσταση φωτιστικών, εξάγεται ο εξής απλουστευμένος υπολογισμός-προϋπολογισμός: Αριθμός φωτιστικών σωμάτων προς αντικατάσταση: 5.757 με αξία δανείου 2.361.200€ χωρίς Φ.Π.Α, προκύπτει ότι το κάθε φωτιστικό θα στοιχίσει περίπου 410€. Αλλά εδώ τίθεται ένα ΜΕΓΙΣΤΟ ζήτημα. Από ποια μελέτη και από ποιο παρατηρητήριο τιμών αποφασίζονται και πως καθορίζονται οι τιμές προϋπολογισμού; Πολύ δε περισσότερο όταν οι τιμές των LED γενικώς πέφτουν παγκόσμια, με αποτέλεσμα το ίδιο να ισχύει και για την χώρα μας, διότι σήμερα αντίστοιχα φωτιστικά με υψηλές τεχνικές προδιαγραφές, 5 έτη εγγύηση κλπ, που χρησιμοποιούνται σε πρωτεύοντες κεντρικούς οδούς, πωλούνται από 50€ έως 70€ άνευ Φ.Π.Α, και μάλιστα με σημαντική πτωτική τάση την ώρα δε που οι λαμπτήρες LED που χρησιμοποιούνται προς αντικατάσταση των παλαιών ενεργοβόρων λαμπτήρων κοστίζουν περίπου 1,85€. Επομένως, αν κάνουμε έναν υπολογισμό με μέσο όρο τιμής αυτή των 60€, έχουμε 5.757Φ/Σ προς 60€=345.420€ (άνευ Φ.Π.Α), κόστος το οποίο πιστεύουμε πως ο Δήμος μπορεί να καλύψει με ιδίους πόρους το αργότερο σε 2 χρόνια επιτυγχάνοντας το ίδιο επιθυμητό αποτέλεσμα και εκμεταλλευόμενος την περαιτέρω πτώση των τιμών από την στιγμή μάλιστα που ήδη κάθε χρόνο δαπανά τα ίδια ή και περισσότερα χρήματα για την συντήρηση και αγορά φωτιστικών σωμάτων παλαιάς τεχνολογίας. ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΒΙΑΣΥΝΗ ΑΡΑΓΕ κυριολεκτικά στο «παρά πέντε» για την λήψη δανείου και μάλιστα ενόψει της προαποφασισμένης αποχώρησης του νυν κ. Δημάρχου από τα πολιτικά κοινά του τόπου μας;

Απάντηση

Οι τιμές  προϋπολογισμού  των φωτιστικών LED καθορίζονται βάσει  του (ΦΕΚ 1088/Β/9-6-2015) για τα δημόσια έργα στην χώρα μας. Οι τιμές  προϋπολογισμού μελέτης του Δήμου Σερρών είναι κατά 30-40% περίπου χαμηλότερες  από   τις τιμές ΦΕΚ καθώς έχουν λάβει υπ όψη τις τιμές που συμβασιοποιήθηκαν δηλαδή τιμές τελικής προσφοράς, σε αντίστοιχα έργα στη Ελλάδα τα τελευταία έτη.  Η επιλογή χαμηλότερων τιμών  προϋπολογισμού   μελέτης είναι προς το συμφέρον του δήμου, καθώς η τιμή εκκίνησης για παροχή έκπτωσης στον διαγωνισμό είναι σημαντικά χαμηλότερη από την θεσμική τιμή που καθορίζεται με ΦΕΚ στα Δημόσια Έργα, και έτσι εξασφαλίζεται οικονομικότερη τιμή προσφοράς.

Ο διαγωνισμός θα είναι Διεθνής και με βασικό κριτήριο την οικονομική προσφορά οπότε κάθε περαιτέρω  έκπτωση  προσφοράς που μειώνει το τελικό κόστος θα έχει πλεονέκτημα αξιολόγησης.

Όπως γίνεται αντιληπτό από όλα τα παραπάνω εκτός από το οικονομικό όφελος για το Δήμο και τους δημότες θα υπάρξουν και άλλα σημαντικά οφέλη, όπως αναβάθμιση οδοφωτισμού, περιβαλλοντικά οφέλη, λειτουργικό όφελος  και ενεργειακή μείωση. Είναι πασιφανές ότι το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών επιβάλλει να γίνει το έργο αυτό, όπως και γίνεται στους περισσότερους δήμους της Ελλάδος. Δεν είναι δυνατόν οι όποιες σκοπιμότητες και μικροσυμφέροντα κάποιων να αποτελέσουν εμπόδιο για να μη γίνει κάτι που είναι προφανές ωφέλιμο για το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών.

Αγαπητοί συμπολίτες μας, απαντήσαμε στο δελτίο τύπου της εταιρείας στα σημεία που θεωρούμε ότι είναι χρήσιμα για τους πολίτες. Στα σημεία του δελτίου τύπου της εταιρείας που αναφέρονται σε συκοφαντικές και ψευδείς κρίσεις και χαρακτηρισμούς, ο Δήμαρχος Σερρών  Πέτρος Αγγελίδης επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα.

πηγή: anexartitos.gr

Διαβάστηκε 247 φορές
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια

Τα δημοφιλή της εβδομάδος

Οι ομορφιές του τόπου μου

lailias2.jpg

Alternative flash content

Requirements

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 630 επισκέπτες και ένα μέλος

  • fremendog

Προτείνουμε

 

 

Γιατι δεν             Η ζωή είναι μία

αυτοκτόνησες

Ουτε πολύ          Απο την 25η ώρα

νωρίς ούτε πολύ  στην αιώνια ώρα

αργά

Lifestyle

Applications +mobile

Alternative flash content

Requirements

Πρόγραμμα tv

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σέρρες Εφημερεύοντα Νοσοκομεία ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πολιτική

Βρείτε μας στο facebook

Χρήσιμες πληροφορίες

Τηλέφωνα

ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΕΡΡΩΝ

ΕΚΑΒ 166
Νοσοκομείο 1535 - 2321094500
Ιατρεία Περιφερειακά  
Α.Βροντούς 2321085288
Α.Μητρουσίου 2321075306
Αναγεννήσεως 2321084350
Εμμ.Παππά 2321091437
Κ.Καμήλας 2321041797
Κ.Ορεινής 2321056804
Ν.Σκοπού 2321031210
Ν.Σουλίου 2321091247
Παλαιοκάστρου 2321081598
Παραλίμνιου 2321073230
Πεντάπολης 2321071532
Προβατά 2321088206
Σκοτούσσης 2321081220
Σκουτάρεως 2321041201
Στρυμονικού 2321086203
Χρυσού 2321074214
Ελληνική Αστυνομία  
Αστυνομικό Τμήμα 2321090807
Αστυνομικό Τμήμα Ασφάλειας 2321090804
Αστυνομικό Τμήμα Τροχαίας 2321090809
Αστυνομικοί Σταθμοί  
Α.Βροντούς 2321085233
Ν.Σκοπού 2321031111
Πεντάπολης 2321071520
Προβατά 2321088209
Σκοτούσης 2321081111
Σκουτάρεως 2321041111
Στρυμονικού 2321086201
ΒΛΑΒΕΣ  
ΔΕΗ 1050
ΟΤΕ 13888
Υδρευσης 1021-2321055555
ΕΛΤΑ  
Σερρών 2321022411
Πεντάπολις 2321071565
Στρυμονικού 2321086333
ΕΡΑ 2321055784
ΙΚΑ 184-2321025391
ΚΤΕΛ  
Αστικές Γραμμές 2321022338
Υπεραστικές Γραμμές 2321022822
ΚΤΕΟ 2321038000
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΤΕΟ 2321068000
ΟΑΕΔ 2321098200
Οργανισμός Εργατικής Κατοικίας 2321035960
ΟΣΕ  
Σερρών 2321059700
Σκοτούσης 2321081225
ΤΕΒΕ (ΟΑΕΕ) 2321052168-2321052122
Βιβλιοθήκη Κεντρική 2321058015
Θέατρο Δημόσιο Περιφερειακό 2321099770
Μουσεία  
Αρχαιολογικό 2321022257
Λαογραφικό Σαρακατσάνων 2321062528
ΔΕΠΚΑ 2321063960-2321067613
Νίκαιας 2321036010
Ομόνοιας 2321059888
Σφαγείων 2321036666
Δανειστική Βιβλιοθήκη 2321098550
Αυτοκινητοδρόμιο 2321052592-2321039699
Εθνικό Αθλητικο Κέντρο 2321027044
Εθνικό Κολυμβητήριο 2321022140
   

ΠΕΡΙΟΧΗ ΗΡΑΚΛΕΙΑΣ

ΕΚΑΒ 166
Κέντρο Υγείας 2325022222
Ιατρεία Περιφερειακά  
Αμμουδιάς 2325031306
Κοίμησης 2325023945
Χειμάρρου 2325041288
Χρυσοχώραφων 2325051245
Ελληνική Αστυνομία  
Αστυνομικό Τμήμα 2325022100
Αστυνομικός Σταθμός Χειμάρρου 2325041251
ΒΛΑΒΕΣ  
ΔΕΗ 1050-2325022233
ΟΤΕ 13888
Υδρευσης 2325028240-2325028245
ΕΛΤΑ 2325022795
ΙΚΑ 184-2325022275
ΚΤΕΛ 2325022211
Ταπητουργική Σχολή 2325025272
Δημοτικό Στάδιο 2325025660

 ΠΕΡΙΟΧΗ Ν.ΖΙΧΝΗΣ

ΕΚΑΒ 166
Κέντρα Υγείας  
Ν.Ζίχνης 2324022981-2324022222
Ροδολίβους 2324072200
Ιατρεία Περιφερειακά  
Αγγίστας 2324091516
Αλιστράτης 2324031209
Γαζώρου 2324041225
Δαφνουδίου 2324041505
Δραβήσκου 2324051203
Ηλιοκώμης 2324081201
Κρηνίδας 2324091301
Παλαιοκώμης 2324093212
Πρώτης 2324061396
Ελληνική Αστυνομία  
Αστυνομικό Τμήμα 2324022100-2324023333
Αστυνομικοί Σταθμοί  
Αλιστράτης 2324031203
Πρώτης 2324061202
Ροδολίβους 2324071306
Πυροσβεστική 199
Ν.Ζίχνης 2324022199
Ροδολίβους 2324071199
ΒΛΑΒΕΣ  
ΔΕΗ 1050-2324022209
ΟΤΕ 13888
ΕΛΤΑ  
Ν.Ζίχνης 2324022278
Αλιστράτης 2324031240
Πρώτης 2324061560
Ροδολίβους 2324071363
ΙΚΑ 184-2324022127
Οργανισμός Εθνικός Καπνού Ροδολίβους 2324071427
ΟΣΕ  
Γαζώρου 2324041641
Λευκοθέας 2324091225
Σπήλαιο Αλιστράτης 2324082045
Εθνικό Στάδιο Αλιστράτης 2324031293
Εθνικό Στάδιο Ροδολίβους 2324072110

 ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΙΓΡΙΤΗΣ

ΕΚΑΒ 166
Κέντρο Υγείας 2322022222
Ιατρεία Περιφερειακά  
Αμπέλων 2322063133
Δάφνης 2322051376
Ευκαρπίας 2322031637
Μαυροθάλασσας 2322031218
Πατρικίου 2322051401
Σησαμιάς 2322041202
Σιτοχωρίου 2322051488
Τερπνής 2322023024
Ελληνική Αστυνομία  
Αστυνομικό Τμήμα 2322022100
Αστυνομικοί Σταθμοί  
Μαυροθάλασσας 2322031100
Πυροσβεστική 2322022199-2322026150
ΒΛΑΒΕΣ  
ΔΕΗ 1050-2322022266
ΟΤΕ 13888
Υδρευση 2322024599
Εθνικός Οργανισμός Καπνού 2322022150
ΕΛΤΑ  
Νιγρίτας 2322022361
Μαυροθάλασσας 2322031400
Ιαματικές πηγές 2322022892
ΙΚΑ 184-2322022418
ΚΤΕΛ 2322022442
ΟΑΕΔ 2322023291-2322024777
ΤΕΒΕ 2322022036
Μουσίο Αρχαιολογικό Αμφίπολη 2322032474
Εθνικό Κλειστό Γυμναστήριο 2322022560

 ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΟΔΟΠΟΛΗΣ

ΕΚΑΒ 166
Κέντρο Υγείας 2327022222
Ιατρεία Περιφερειακά  
Α.Ποροιων 2327051280
Καστανούσας 2327061350
Κερκίνης 2327041222
Λιβαδιάς 2327031215
Ελληνική Αστυνομία  
Αστυνομικό Τμήμα Κ.Ποροίων 2327022133
Αστυνομικός Σταθμός Κερκίνης 2327041211
ΒΛΑΒΕΣ  
ΔΕΗ 1050-2327022180
ΟΤΕ 13888
ΕΛΤΑ  
Κ.Ποροίων 2327022760
ΟΣΕ 2327022210
Πυροσβεστική 2327051199
 ΚΕΠ 2327028050

 ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΕΚΑΒ 166
Κέντο Υγείας 2323350000
Ιατρεία Περιφερειακά  
Αγκίστρου 2323041289
Αχλαδοχωρίου 2323061204
Βυρώνειας 2323031325
Καμαρωτού 2323051410
Ν.Πετριτσίου 2323031276
Προμαχώνα 2323041279
Χαροπού 2323022756
Ελληνική Αστυνομία 2323023333
Πυροσβεστική 2323025199
ΒΛΑΒΕΣ  
ΔΕΗ 1050-2323022180
ΟΤΕ 13888
Υδρευσης 2323350232-2323350233
ΕΛΤΑ  
Σιδηροκάστρου 2323022217
Ν.Πετριτσίου 2323031558
Συνοριακός Σταθμός Προμαχώνα 2323041241
ΙΚΑ 184-2323022272
ΚΤΕΛ 2323022221
ΟΑΕΔ 2323023029
ΟΣΕ  
Σιδηροκάστρου 2323022320
Βυρώνειας 2323031555
Προμαχώνα 2323041240
Στρυμώνα 2323022490

Φαρμακεία

Γκούρμη -Κηπουρού Ελένη Ιπποκράτους 9 Σέρρες 2321064595
Αντωνογεωργίου Χρυσούλα Εθ.Αντίστασης 10 Σέρρες 2321020887
Αυγερινός Γεώργιος 29ης Ιουνίου 4 Σέρρες 2321020458
Αρναούτογλου Δημήτριος Τσαλοπούλου 19 Σέρρες 2321026678
Αγγούρα Ευαγγελία Πρ.Χριστοφόρου 4 Σέρρες 2321023222
Αγγος Γεώργιος Πλ.Εμπορίου 16 Σέρρες 2321025974
Κηπουρού-Μπότσολη Πασχαλία  Μεραρχίας 57 Σέρρες 2321059972-63787
Κελεφού Χρυσούλα Βενιζέλου 61 Σέρρες 2321039227
Χατζούδης Πασχάλης Κύπρου 2 Σέρρες 2321027242
Καλαιτζή Δάφνη Βενιζέλου 29 Σέρρες 2321052900
Λαζαρίδης Νικόλαος Νεστ.Φωκά 4 Σέρρες 2321024636
Καράμπελας Ηλίας Βασ.Βασιλείου 2 Σέρρες 2321021961
Καλογραιάκης Παναγιώτης Κων/πόλεως 38 Σέρρες 2321020333
Φερχάτογλου Ευδοξία 29ης Ιουνίου 16  Σέρρες 2321024702
Χρυσάφης Κωνσταντίνος Εθν.Αντίστασης 5 Σέρρες 2321024955
Ασπροφρύδου Νίνα Αλ.Παναγούλη 2 Σέρρες 2321020771
Ορδούδη Βαία Βασ.Βασιλείου 35 Σέρρες 2321064488-25734
Βερβέρη Ευπραξία Βασ.Βασιλείου 22 Σέρρες 2321027400
Τουραντζίδης Θωμάς Ρωμανού 4 Σέρρες 2321066888
Δίμηζα Φιλίτσα Κων/πόλεως  6 Σέρρες 2321062075
Σίσκου Φωτεινή-Καρασαββίδης Γεώργιος Διονυσίου Σολωμού 15 Σέρρες 2321022387
Βίτσιου Σουλτάνα Δ.Θράκης 17 Σέρρες 2321064344
Πεφτίτση Σεβαστή Εθν.Αντίστασης 35 Σέρρες 2321027962
Παπαναστασοπούλου Ελένη Εθν. Αντίστασης 12 Σέρρες 2321020901
Ασκαρ Ναταλή Γ.Παπανδρέου 22 Σέρρες 2321024133
Πάνου Παναγιώτα-Καλημέρη Θωμαή Αν.Θράκης 1 Σέρρες 2321027227
Εμμανουηλίδης Αλέξανδρος-Πρίζναλη Ματθίλδη Γενναδίου 3 Σέρρες 2321021137
Γρατζάκη Καλλιόπη-Λεμόνιας Αγγελος Γ.Παπανδρέου 9 Σέρρες 2321025720
Γούναρης Χρήστος Κ.Αλεξανδρίδη 10 Σέρρες 2321021098
Κίτσιος Λεωνίδας Μ.Αλεξάνδρου 20 Σέρρες 2321056888
Ρόντζης Αργύρης-Γκιουλέκα Αννα-Ροντζης Αναστάσιος Πριγ.Χριστοφόρου 8 Σέρρες 2321027545
Κόδρα Βαία Νικ.Φωκά 2 Σέρρες 2321022345
Μαυρίδου Ελένη-Καλογραιάκη Ιωάννα Φιλώτα 3 Σέρρες 2321065577
Ευθυμίου Αικατερίνη-Μπαλαξή Μαρία Ραιδεστού 36 Σέρρες 2321066746
Μαραγκού Λαμπρινή-Γούλα Χριστίνα Εθν.Αντίστασης 8 Σέρρες 2321026418
Καχπάνης Φώτης Γεναδίου 1 Σέρρες 2321027506
Σταμάτη Βαία Αν.Θράκης 7 Σέρρες 2321056160
Καραφωτιάς Ιωάννης Λ.Σολωμού 25 Σέρρες 2321022294
Φεγγομύτου Βαία Μεραρχίας 49 Σέρρες 2321054140
Κουρτίδης Ιπποκράτης-Προκοπίδου Σβετλάνα 8ης Μαίου 20 Σέρρες 2321046738-25491
Αλεξιάδης Δημήτριος Μεραρχίας 79 Σέρρες 2321047690
Τσαντίρη Ζωή Εμμ.Ανδρονίκου και Ν.Πλαστήρα Σέρρες 2321027977
Τζάκη Μαρία Δ.Θράκης 4 Σέρρες 2321064866
Ζαπρούδη Αγοραστή Λεω.Παπαπαύλου  8 Σέρρες 2321025122
Κόντα Βασιλική Εθν.Αντίστασης 4 Σέρρες  
Νικολούδης Ιωάννης Ν.Πλαστήρα 5 Σέρρες 2321022195
Ιατροπούλου Ελένη Γεωρ.Παπανδρέου 7 Σέρρες 2321025657
ΕΛ-ΧΑΤΙΜΙ ΑΡΟΥΑ Κιουταχείας 11 Σέρρες 2321047947
Αγγος Χρίστος Μεραρχίας 99 Σέρρες 2321035559
Γκούρμης  Γεώργιος Βενιζέλου 31 Σέρρες 2321021892
Μπόλου Αγγελική Θουκιδίδου 14 Σέρρες 2321036006
Καρεμπίδου Μαγδαληνή Βενιζέλου 100 Σέρρες 2321021826
Φαρμάκη Ζωή Δημ.Μαρούλη 12 Σέρρες 2321051567
Γιαννελέρ Αναστάσιος-Γιαννελέρ  Ζωή Μ.Αλεξάνδρου 6Α Σέρρες 2321027704
Υψηλάντη Μαρίνα-Υψηλάντης Σάββας Κωνσταντινουπόλεως 3 Σέρρες 2321022766
Τσιαπκώλης Κων/ντίνος Ρωμανού 9 Σέρρες 2321025379
Θεοδωρίδου Ανθούσα Πλ.Εμπορίου 3  Σέρρες 2321021145
Τουραμανίδης Κων/ντίνος Αρχ.Μακαρίου 2 Σέρρες 2321025790
Λιάτσα  Διονυσία-Εμμανουηλίδης  Κυριάκος Μεραρχίας 29 Σέρρες 2321027585
Ροπότου Τζούλια   Αθανασίου Φυλακτού 13 Σέρρες 2321022555
Ευγενίδου Αναστασία Μεγ.Αλεξάνδρου 26 Σέρρες 2321053130

 ΕΚΤΟΣ ΣΕΡΡΩΝ

Μαιλόγλου Δήμητρα-Μαρβάκη Ελένη Ν.ΣΟΥΛΙ 2321091795
Χατζίκας Κων/ντίνος ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2325022989
Αλεξανδρίδης Αγγελος ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2325024401
Δίχαλας Βασίλειος ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2325023813
Ράπτης Νικόλαος ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2325024024
Τάσικα Ευαγγελία ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2325022326
Βαρσάμης Γεώργιος Κ.ΚΑΜΗΛΑ 2321042193
Ζαπρούδης Ιωάννης-Ζαπρούδης Βασίλειος ΝΙΓΡΙΤΑ 2322022859
Ιωαννίδης Χαράλαμπος ΚΟΙΜΗΣΗ 2325024950
Διτσεσελίδης Χρήστος ΧΡΥΣΟΧΩΡΑΦΑ 2325051020-51433
Μάρκου Ευθυμία ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 2323022309
Διούφα Στέλλα-Αντωνόπουλος Γεώργιος ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΑ 2322031488
Κυριακού Βαρβάρα ΣΤΡΥΜΟΝΙΚΟ 2321086236
Φυλακτός Κων/ντίνος Ν.ΚΕΡΔΥΛΙΑ 2322032588
Χατζάκη Αφροδίτη ΤΕΡΠΝΗ 2322022277
Πιπιγκάκη Μαρία ΑΜΠΕΛΟΙ 2322063222
Παρίσης Γεώργιος ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 2323024386
Πανάς Γεώργιος ΝΙΓΡΙΤΑ 2322023411
Ξανθάκης Μενέλαος ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ 2321091880
Ντικπασάνης Χριστόφορος ΒΥΡΩΝΕΙΑ 2323031493
Μητκώνη Ευαγγελία ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2325022974
Μακρής Αγάπιος Ν.ΣΚΟΠΟΣ 2321031777
Μπουγιουκλής Αγγελος ΡΟΔΟΠΟΛΗ 2327022021
Τσιρμπινης Παύλος ΔΗΜΗΤΡΙΤΣΙ 2322061598
Τσιουτσιούλης Βασίλειος ΠΡΩΤΗ 2324061222
Τσολακούδης Ιωάννης ΣΚΟΥΤΑΡΙ 2321041742-42440
Σπαθάρα Κυριακή ΠΡΟΒΑΤΑΣ 2321088407
Σαραφίδου Ευδοξία ΧΡΥΣΟ 2321074285
Καρακάσης Χρήστος ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ 2324071415
Σανδρής Δημήτριος Ν.ΖΙΧΝΗ 2324022122
Σανδρής Κων/ντίνος Ν.ΖΙΧΝΗ 2324022016
Βλαδίκας Νικόλαος ΝΙΓΡΙΤΑ 2322022889
Τσιάρας Χρήσιμος ΚΕΡΚΙΝΗ 2327041541
Τσούκας Κων/ντίνος ΣΚΟΤΟΥΣΑ 2321081000
Γιουρούση Χατζηβασιλείου Ζωή ΡΟΔΟΛΙΒΟΣ 2324071600
Δομοκτσής Δημήτριος ΠΑΛΑΙΟΚΩΜΗ 2324093393
Τσαρδάκης Μιχαήλ ΚΑΡΠΕΡΗ 2325031250
Μήρτσιος Χρήστος Ν.ΖΙΧΝΗ 2324022211
Ευγενίδης Ευγένιος-Ευγενίδης Κυριάκος Ν.ΣΚΟΠΟΣ 2321031434
Δούσος Αθανάσιος ΜΗΤΡΟΥΣΗ 2321075515
Ράσκος Ευστράτιος-Ράσκου Κυριάκος ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 2323022998
Τσούκας Αλέξανδρος ΑΝΩ ΜΗΤΡΟΥΣΗ 2321075255
Παπαευαγγέλου Θωμάς ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 2323023103
Μαυρίδης Αργύριος ΣΚΟΥΤΑΡΙ 2321041582
Τσανούσα Αννα ΠΡΟΒΑΤΑΣ 2321088277
Παπαδημητρίου Βασιλική-Μουστάκα Αρχοντούλα ΛΕΥΚΩΝΑΣ 2321050357-63944
Θεοδωρίδου Ελλη ΗΡΑΚΛΕΙΑ 2325022740
Γκούμα Χρυσάνθη ΝΙΓΡΙΤΑ 2322025666
Σωτηριάδης Δημήτριος ΣΙΤΟΧΩΡΙ 2322051600
Μήλιος Στυλιανός-Μήλιου Γεωργία ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ 2324031294
Οικονόμου-Ματάκου Αικατερίνη ΓΑΖΩΡΟΣ 2324041556
Ζημπιλιάδου Ελ Χατίμι Φρειδερίκη-Ελ Χατίμι Σαρα ΔΡΑΒΗΣΚΟΣ 2324051217
Δημητριάδου Στέλλα Ν.ΠΕΤΡΙΤΣΙ 2323031538
Σιδηρόπουλος Παυλος ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 2323023248
Λαζαρίδου Ρεοζίλη ΣΤΡΥΜΩΝΙΚΟ 2321086062
Μάκρη Ευα Ν.ΜΠΑΦΡΑ 2324081707
Τσιφούτη Χριστίνα ΝΙΓΡΙΤΑ 2322026022-24464
Καμπουρίδου Ευφροσύνη ΚΑΛΑ ΔΕΝΔΡΑ 2321078333
Βαίδου Αντιόπη ΝΕΟΧΩΡΙ 2321076686
Μώκος Αθανάσιος ΑΛΙΣΤΡΑΤΗ 2324031790
Δουλγέρη Δέσποινα ΒΑΛΤΟΤΟΠΙ 2321032561
Βαλιώκη Βασιλική Βανέσσα ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ 2325051730
Μπουρνάρη Ευαγγελία ΑΜΜΟΥΔΙΑ 2325031166
Κιτσάκης Χρήστος ΛΕΙΒΑΔΙΑ 2327031222
Γρεβιάς Ευάγγελος ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟ 2321073131
Μπενίσης Απόστολος ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ 2322061540
Μπασιανάς Δημήτριος Ν.ΖΙΧΝΗ 2324023325
Αγκρα Ασπασία ΧΑΡΩΠΟ 2323025005
Βρύζας Κων/ντίνος ΣΗΣΑΜΙΑ 2322041777
Σπυρίδου Βαλεντίνη ΠΕΝΤΑΠΟΛΗ 2321071544
Κασμερίδου Ευθαλία ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ 2327051596
Θεοδοσίου Κων/ντίνος ΚΟΡΜΙΣΤΑ 2324020845
Κωστέα Σοφία ΚΑΣΤΑΝΟΥΣΑ 2327061015
Μαντή Αριστούλα ΑΧΛΑΔΟΧΩΡΙ 2323061061
Μουντουλάρης Δημήτριος ΠΟΝΤΙΣΜΕΝΟ 2325025558
Λεμονιά Βαρβάρα ΕΜΜ.ΠΑΠΑ 2321092044
Βότσης Δημήτριος ΛΕΥΚΟΘΕΑ 2324091100
Σιτζίμης Αθανάσιος ΨΥΧΙΚΟ 2321031028
Μαλάμη Αγγελική Κ.ΠΟΡΟΙΑ 2327022780
Λαζαρίδης Κορνήλιος ΒΕΡΓΗ 2322020900
Τάτσιος Γεώργιος ΛΙΘΟΤΟΠΟΣ 2325041370
Ματάκου Μαγδαληνή ΘΟΛΟΣ 2324041803
Βανίτσαρη Αννα ΝΕΟΧΩΡΙ ΣΙΝΤΙΚΗΣ 2327031201
Στοίλα Χαρίκλεια ΝΙΚΟΚΛΕΙΑ 2322041140
Νικολαίδου Μαρία ΚΡΙΝΙΔΑ 2324091582
Μαρούλης Μιχαήλ-Φαν ΑΝΩ ΚΑΜΗΛΑ 2321088620
Παπλάς Παναγιώτης ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ 2323041131
Κωνσταντινίδου Κωνσταντίνα ΚΑΤΩ ΚΑΜΗΛΑ 2321041190
Ζάγκας Αναστάσιος ΜΟΝΟΒΡΥΣΗ 2321076010
Μπαρμπούτης Γεώργιος ΧΕΙΜΑΡΟΣ 2325041114
Αλιμπράντη Βάλια ΤΟΥΜΠΑ 2321071200
Κιοσσές Βασίλης ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟ 6984607385
Τσινεκίδης Δημήτριος ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2322041607
Λασκούδη Σοφία ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ 2322025760
Κιουτσούκη Φωτεινή ΔΑΣΟΧΩΡΙ 2325024300
Φερχάτογλου Θεογένης ΔΑΦΝΟΥΔΙ 2324042510
Σαλαμός Δημήτριος ΑΧΙΝΟΣ 2322035474
Ασίκης Αργύριος ΜΕΓΑΛΟΧΩΡΙ 2325061410
Δρόντζας Ανδρέας ΚΑΤΩ ΟΡΕΙΝΗ 2321058560
Καρασταύρος Νικόλαος ΙΒΗΡΑ 2322035845
Χριστακοπούλου Υβόννη ΤΡΑΓΙΛΟΣ 2322030047
Μπογιατζής Ιωάννης ΕΠΤΑΜΥΛΟΙ 2321064410
Μωύσίδης Ιωάννης ΓΕΦΥΡΟΥΔΙ 2323052100
Προσνίκλη Ευαγγελία ΒΑΛΤΕΡΟ 2325022686
Ξανθή Παναγιώτα ΛΕΥΚΩΝΑΣ 2321050020
Σκέμπερη Αλεξάνδρα ΝΙΓΡΙΤΑ 2323022617
Τσακιρίδου Βαρβάρα ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 2321084255
Χατζοπούλου Ζωή ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ 2323022226
Αμβροσιάδου Ελένη ΑΝΘΗ 2322024024
Δόση Αλεξάνδρα ΝΙΓΡΙΤΑ 2322022988
Καλτσίκη Μαρία ΟΙΝΟΥΣΑ 2321092702
Δουβίτσας Αστέριος ΔΑΦΝΗ 2322051350
Γάλβας Γεώργιος ΧΟΡΤΕΡΟ 2323022830
Μπαλτήρας Σάββας ΘΕΡΜΑ 2322022152
Καρασσαβίδου Στυλιανή ΧΡΥΣΟ 2321074727
Πανά Αναστασία-Μαρία ΤΕΡΠΝΗ 2322025860
Χατζοπούλου Ευθυμία ΚΕΡΚΙΝΗ 2327041130
Καρασαλίδου Ζωγραφιά Ν.ΠΕΤΡΙΤΣΙ 2323032440
Αλεξανδρίδου Ευαγγελία ΒΑΜΒΑΚΙΑ  2321084320
Βαλιώκη Βασιλική-Βανέσσα ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ 2325051730
Σιώπη Ευαγγελία ΠΕΠΟΝΙΑ 2321041411
Αγγελίδου Αναστασία ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ 2321038502
Μαρούλη Ευφροσύνη-Μαρίνα Ν.ΣΟΥΛΙ 2321092250
Βρυζώνη Πολυξένη ΚΟΥΜΑΡΙΑ 2321079279
Μακρή Δουλγέρη Αρχοντούλα ΜΕΛΕΝΙΚΙΤΣΙ 2321031777
Τσιρμπινής Δημήτριος ΛΙΒΑΔΟΧΩΡΙ 2322063390
Ζαπρούδης Στέργιος ΒΑΜΒΑΚΟΦΥΤΟ 2323051599
Βαζούρα Αναστασία ΜΕΣΟΛΑΚΚΙΑ 2324098610
Γούλα Σοφία ΜΑΥΡΟΛΟΦΟΣ 2324051112
Φαρασόπουλος Ιωάννης ΠΕΘΕΛΙΝΟ 2321301939
Ντικμπασάνης Γεώργιος ΑΚΡΙΤΟΧΩΡΙ 2323071400
Σαπουντζή Φωτεινή ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ 2321042720
Τριανταφύλλου Ξενοφών-Ραφαήλ ΚΑΜΑΡΩΤΟ 2323051555
Μπραικίδου Ευαγγελία ΠΕΝΤΑΠΟΛΗ 2321111374